Названо найгірші смартфони 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти склали рейтинг найгірших смартфонів, випущених в 2018 році. У списку опинилися моделі Samsung і LG, передає Life.

Антирейтинг очолив смартфон від китайської компанії Huawei Honor 9 Lite. Його недоліками фахівці назвали невелику ємність вбудованої пам’яті – 32 ГБ, слабкий акумулятор – 3 тис. ма / год при 5,6-дюймовому дисплеї і скляний корпус, для якого обов’язково потрібен чохол.

На другому місці опинився телефон від китайського виробника Vivo V9 – його якість, за оцінками експертів, не відповідає заявленій ціні в 10 тис. гривень. Серед недоліків – погана камера, корпус з пластика, старий порт для microUSB і відсутність NFC – бездротової передачі даних на близькі відстані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє місце в списку зайняв Samsung Galaxy A8. Звання найгіршого в своєму класі телефон отримав за слабкий акумулятор 3 тис. ма / год при 5,6-дюймовому дисплеї і невелику вбудовану пам’ять (32 ГБ). Також наголошується, що у смартфона недостатньо яскравий екран, не найкраща камера і немає швидкої зарядки.

LG G7 ThinQ виявився на четвертому місці. Його включили в антирейтинг за невиправдано високу вартість майже в 20 тис. гривень і «відсутність індивідуальних особливостей», які дозволили б йому змагатися з флагманами з своєму класі. Враховано були і скарги на шлюб екрану і слабкий акумулятор.

У число гірших потрапила ще одна модель LG – Q7 +. Її недоліки – камера не справляється з фотографіями при слабкому світлі, акумулятор на 3 тис. ма / год і не найкращий процесор, який поступається навіть Snapdragon 626 і Kirin 970 по частині продуктивності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.