OPPO представила R17 з датчиком відбитків під екраном і крихітним “чубчиком”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї пройшла презентація флагманського смартфона OPPO R17. Новинка має 6,4-дюймовим екраном з роздільним “чубчиком” каплевидної форми – більш вузьким, ніж у її попередника, – вбудованим під дисплей дактилоскопічний сенсором, а також 8 гігабайтами оперативної пам’яті.

Як зазначає Gizmochina, Oppo вирішила не влаштовувати окрему конференцію, анонсувавши пристрій в китайській соцмережі Weibo. На офіційному сайті виробника перераховані тільки самі основні специфікації R17.

Зокрема, не згадано тип використовуваного процесора – зазначено лише, що чіпсет виготовлений по 10-нм техпроцесу. Імовірно, в R17 встановлена ​​платформа Snapdragon 670, яку Qualcomm представила минулого тижня. Ця система-на-чіпі оснащена інтегрованим процесором нейромережевих обчислень Hexagon 685 (як у флагманської платформи Snapdragon 845), 8-ядерним чіпом Kryo 360 з частотою до 2 ГГц і графікою Adreno 615. Пікова швидкість скачування LTE-модему X12 – до 600 Мбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджують в OPPO, “нескінченний” дисплей R17 покриває 91,5% лицьової площі. Об’єм оперативної пам’яті складає 8 ГБ, вбудованої – 128 ГБ. Спереду встановлена ​​25-мегапіксельна селфі-камера з ШІ-функціями, ззаду – подвійна “розумна” камера. Конфігурація датчик не разлагашается.

Ємність батареї – 3500 мАч, заявлена ​​підтримка технології швидкої зарядки VOOC. Працює смартфона на ColorOS 5.2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.