Топ-менеджер Samsung: робота над згинаючим смартфоном триває

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung має намір першою вивести на ринок смартфон з гнучким екраном, який можна буде згинати навпіл. Про це повідомив журналістам президент мобільного напряму компанії Ді Джей До в кулуарах конференції Unpacked, в рамках якої був показаний фаблет Galaxy Note 9.

За словами топ-менеджера, Samsung “фокусується на інноваціях, які будуть непідробно сприйняті і схвалені споживачами”, і “не хоче втратити титул першої в світі”. Реліз згинаючого смартфона залишилося чекати не так довго, запевнив він. “Ми б не взялися за цей проект, якби це було щось разове”, – сказав Ко, натякнувши, що “гнута” модель може покласти початок нової серії смартфонів.

Про плани Samsung випустити складаючий навпіл пристрій До згадував ще в 2016 році. У січні представники компанії говорили, що випуск смартфона-книжки запланований на цей рік, але пізніше терміни релізу знову перенесли – на 2019 й, повідомляє ZDNet.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, Ко спростував чутки про намір Samsung об’єднати серії флагманських смартфонів Galaxy S з сімейством планшетофона Galaxy Note . “У найближчому майбутньому” нічого не зміниться: моделі S-серії продовжать випускати в першій половині року, Note – у другій.

Ідеєю “гнутих” гаджетів захоплені багато великих гравців, включаючи Apple. Однак найближчим переслідувачем корейців вважається Huawei , яка може показати таку модель на початку наступного року.

За даними ЗМІ, обсяг першої партії згинаються смартфонів Huawei буде дуже невеликим: від 20 до 30 тисяч штук, або навіть менше. Однак китайці і не планують заробляти на цих пристроях гроші: ідея полягає в тому, щоб обігнати Samsung, продемонструвати свої технологічні можливості, привернути увагу галузі і добится освітлення з боку ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.