Pocophone F1 від Xiaomi – перше відео зі смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Xiaomi незабаром представить новий флагманський смартфон під назвою Pocophone F1.

Сьогодні в інтернеті з’явилося відео розпакування майбутньої новинки кольору «чорний графіт», яке докладно демонструє її дизайн.

Що ми знаємо про Pocophone F1

Судячи з нього, екран смартфона має виріз, а внизу розміщена ширша рамка.

Компанія не дуже морочитися з видом спереду, так що тут Pocophone F1 ідентичний флагманському Xiaomi Mi 8. Задня панель ж Pocophone F1 сильно відрізняється від Mi 8. Подвійна камера на 12 і 5 Мп тут розташовується вертикально, а сканер відбитків пальців знаходиться під нею.

Фронтальна камера має модуль на 20 Мп. Очікується, що Xiaomi Pocophone F1 матиме 6-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 2246 × 1080 пікселів і співвідношенням сторін 19: 9 Можна буде розблокувати гаджет завдяки інфрачервоному сенсору, який зможе впізнавати обличчя навіть в темряві.

Згідно з інформацією на коробці, пристрій має 6 Гб оперативної і 64 Гб внутрішньої пам’яті. Працює він завдяки MIUI 9 на базі ОС Android 8.1.

Чіпсет Snapdragon 845 забезпечить достатню потужність, а система охолодження запобіжить перегрівом внутрішніх компонентів. Пристрій буде живити акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою Quick Charge 3.0.

Ціна Pocophone F1

Інструкція на відео написана англійською, тож, гаджет призначений для підкорення глобального ринку. Очікується, що Pocophone F1 буде доступний в Європі за ціною $ 486. Передбачається, що модель повинна з’явитися в продажу до вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.