Який iPhone краще купити за місяць до презентації нових моделей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Що робити якщо хочеться купити iPhone прямо зараз? Яку модель вигідніше купити за місяць до презентації нових смартфонів?

Реклама

Увага: Дана стаття є суб’єктивною думкою автора.

Смартфони від Apple завжди привертали користувачів швидкістю роботи і довговічністю. На секунду – iPhone 5S, 2013 року випуску, підтримує останню версію операційної системи – iOS 12, на відміну від флагманів на Android, які отримують оновлення ОС протягом 2-3 років з моменту виходу. Apple піклується про своїх споживачів, – середній життєвий цикл пристроїв яблучної компанії – 7 років.

В даний момент в офіційному продажі є: iPhone SE, iPhone 6S / 6S Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus і флагманський iPhone X. Офіційна вартість пристроїв коливається від 349 доларів США до 1 149 доларів США, в залежності від моделі і модифікації. На вторинному ринку можна знайти більш дешеві варіанти, які, практично в 70% випадків, піддавалися ремонту – від заміни дисплея і корпусу до спаяних елементів плати.

iPhone X

За місяць до вересневої презентації Apple, варто відмовитися від покупки нинішнього флагмана. Причини дві: вартість апарату і актуальність. Через пару місяців після анонса нових моделей iPhone X впаде в ціні на 20-30%, а по продуктивності поступиться місцем новим флагманів. Однозначно «десятка» прослужить довго своїм власникам, але питання доцільності покупки за 999 доларів США, перед самим виходом нових моделей iPhone, розставляє все на свої місця.

Висновок: iPhone X – кращий на сьогоднішній день смартфон, якщо хочеться придбати цю модель, то вигідніше буде купити в жовтні-листопаді, після зниження ціни.

iPhone 8/8 Plus

У цих моделей, практично ті ж технічні характеристики, що й в X. За винятком передньої панелі і фронтальної камери, 8 Plus схожий з «десяткою», але варто на 200 доларів дешевше. У ці моделі встановлений найпотужніший на даний момент процесор А11 Bionic, завдяки якому, iPhone 8 і 8 Plus працюють так само швидко, як і Х.

Висновок: iPhone 8/8 Plus – оптимальний варіант, флагманська «десятка» в звичному корпусі iPhone 6 / 6s / 7 з цінником від 699 доларів США.

iPhone 7/7 Plus

Характеристики досить гарні, щоб справлятися з будь-якими завданнями. У повсякденному житті швидкодію на рівні тих же iPhone 8 і iPhone Х. Смартфон продається в 6 кольорах: «чорний онікс», матовий чорний, сріблястий, золотий, рожеве золото і червоний Product (RED). Варто розглядати до придбання, якщо цифри в синтетичних тестах для вас не важливі.

Висновок: iPhone 7/7 Plus – ідеальний смартфон. За 549 ​​доларів США, ви отримаєте, смартфон в алюмінієвому корпусі з ідеальною камерою, швидким процесором A10 Fusion і iOS поновлення на наступні 5 років.

iPhone 6s / 6s Plus / SE

Дані три моделі володіють ідентичними характеристиками, відмінності незначні, хіба що розміри пристроїв – 4 дюйма, 4,7 дюйма і 5,5 дюйма. Ці моделі на ринку вже 4-й рік, і відповідно, цей рік останній в їхньому життєвому циклі.

Висновок: iPhone 6s / 6s Plus / SE не варто брати взагалі – пристрої досить старі для 2018 року.

 

висновок

Якщо вже сильно хочеться стати володарем iPhone за місяць до випуску нових моделей, то кращим рішенням може стати iPhone 7/7 Plus. Тут – адекватна ціна, майже топові характеристики і алюміній, який надійніше ніжних стекол «десятки».

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ