Експерти розповіли, чим iPhone кращий Android

У цій статті ми розповімо про те, чим iPhone краще телефону на Android

Без сумніву, телефони на Android пропонують безліч унікальних функцій і свободу, про яку власники iPhone можуть тільки мріяти. Але є деякі причини, де iPhone явно краще, ніж Android. У цій статті ми розповімо про те, чим iPhone краще телефону на Android, передає prostotech.com .

Немає “сміттєвих” додатків 
Android-смартфон дає «свободу», але в той же час на пристрої завжди встановлені непотрібні додатки від виробника, які не можна видалити. Більшість таких додатків, ніколи не будуть використовуватися.

Їх неможливо видалити, їх можливо відключити, але вони все одно займають місце в пам’яті. Спочатку це може і не буде проблемою, але, через кілька місяців, коли вам знадобиться більше місця для зберігання, ви здивуєтеся тому, що не зможете видалити додаток, яким ви не користуєтеся.

Не так швидко знецінюється 
IPhone є цінним активом, він знецінюється повільніше, ніж аналогічні за вартістю смартфон на Android. У 2016 році iPhone 7 поступив в продаж за ціною від 27 000 гривень. Samsung Galaxy S8 дебютував на початку наступного року і продавався за схожою ціною. Однак в 2018 році iPhone 7 як і раніше зберігав свою ціну, через 2 роки, а Galaxy S8 тепер коштує в 2 рази дешевше.

Додатки випускають спочатку на iPhone і вони краще виглядають
Це незаперечний факт! Додатки спочатку доступні на iPhone, перш ніж вони вийдуть на Android. Приклади: Instagram був доступний на iPhone більше двох років, перш ніж додаток зробили на Android.
Навіть коли додатки нарешті дістанеться до Android, набагато кращі і привабливіше виглядає вони на iPhone.

Оновлення для всіх користувачів 
Apple підтримує своїх користувачів не менше трьох років, на відміну від Android, у яких період підтримки дорівнює 18 місяцям.
Після події одного тижня з моменту запуску iOS 11, ця операційна система була встановлена на 25% пристроїв iOS. У той час Android 7 Nougat (став доступний в серпні 2016 року) було встановлено на 15 відсотків пристроїв Android у вересні 2017 року.

Швидше, ніж Android
Чіп A11 Bionic на iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X робить їх швидше, ніж OnePlus 5T, Pixel 2 XL і Galaxy Note 8 відповідно. Цей чіп швидше, ніж будь-який чіп Snapdragon або Huawei HiSilicon, не кажучи вже про Mediatek.
Флагманський чіпсет Apple може похвалитися величезними перемогами в синтетичних тестах, таких як Geekbench 4 і 3DMark. У iPhone немає непотрібних додатків, що працюють у фоновому режимі, таких як в Android, що забезпечує більш плавне відтворення.

Краща камера
IPhone 6, випущений 4 роки тому, з 8 МП сенсором з діафрагмою f / 2.2, знімає краще, ніж більшість пристроїв Android. Хоча Samsung тримає корону камерофонів останні 2 роки, особливо після виходу Samsung Galaxy S9 і S9 Plus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.