На YouTube оприлюднено відео з усіма новими iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилася відео з новими моделями iPhone. Відео з прототипами пристроїв 2018 року дає можливість провести порівняння габаритів новинок, оцінити розташування камер, роз’ємів і елементів управління.

Британський магазин аксесуарів MobileFun розмістив на своїй сторінці YouTube відео, на якому відзначені прототипи 3-х смартфонів iPhone 2018, презентація яких відбудеться в вересні. На відео зняли механічні копії, які за наявними параметрами створюються виробниками чохлів задовго до старту роздрібної реалізації новинок. До того ж, в рамках відео озвучений ще один варіант назви для нової лінії пристроїв від Apple – iPhone XS.

На підставі зовнішнього вигляду макетів, всі 3 моделі iPhone 2018 року будуть відрізнятися «монобровою» у верхній частині дисплея, характерну для актуальної версії iPhone X. Відповідно до інформації MobileFun, крім кромки навколо дисплея у 3-х моделей очікуються настільки ж тоніки, як у iPhone X. Приблизно таким же залишиться розміщення порту Apple Lightning з метою зарядки, а також кнопок контролю гучності і активації живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.