Samsung розгнівала мільйони власників смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в серпні минулого року, тобто приблизно 12 місяців тому, компанія Google випустила операційну систему Android 8.0 Oreo, а якщо бути точним, то її фінальну стабільну збірку, яка в ту ж мить стала доступна для ознайомлення всім бажаючим.

Майже всі виробники телефонів вже оновили свої гаджети до нової ОС, але тільки не південнокорейська Samsung. Вона зловживає своїм домінуючим становищем на ринку, але при цьому не враховує, що втрачає вірних фанатів.

8 серпня 2018 року, компанія Samsung буквально розгнівала мільйони власників своїх смартфонів, тому як вона оголосила про те, що вона знову вирішила відкласти реліз операційної системи Android 8.0 Oreo на кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Були опубліковані нові терміни, згідно з якими більшість її мобільних пристроїв, в тому числі випущених в нинішньому році, буде оновлено до сучасної ОС лише на початку наступного року.Нову операційну систему в особі Android 8.0 Oreo отримають телефони Galaxy J7 Neo, Galaxy Tab A 2017, Galaxy A9 Pro 2016, Galaxy C7 Pro, Galaxy C9 Pro, Galaxy J2 2018, Galaxy On5 2016, Galaxy On7 2016, Galaxy J7 2018, Galaxy J7 2017, Galaxy J7 Max і Galaxy J7 2016.

Важливо зауважити, що це офіційна інформація від південнокорейської корпорації Samsung, яка стосується міжнародного регіону. Таким чином, власникам всіх цих телефонів доведеться чекати нової ОС ще більш ніж півроку. Нові прошивки стануть доступні в період з січня по березень.Не доводиться сумніватися в тому, що всі власники мобільних пристроїв з цього списку в майбутньому вже навряд чи колись куплять телефони від Samsung, тому як зовсім недавно Google вже випустила фінальний білд Android 8.0 Pie, однак південнокорейський виробник за цілий рік не спромігся оновити до Android 8.0 Oreo більшу частину своєї продукції.

Залишається вірити, що цього разу терміни є остаточними, оскільки раніше багато телефони з цього списку обіцяли оновити влітку нинішнього року, а потім в кінці року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.