Google проговорилася про дату анонса своїх нових смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google чи то випадково, чи то навмисно повідомила заздалегідь дату анонса третього покоління своїх смартфонів лінійки Pixel. Інформація з’явилася на приналежному їй сайті для взаємодії з творцями YouTube-контенту – FameBit.

На FameBit компанії, які бажають просунути свої товари і послуги, розміщують пропозиції для відеоблогеров, які хотіли б розповісти про них своєї аудиторії. Серед таких компаній є і сама Google – її представники в своєму пості пообіцяли до 10 000 доларів власникам каналів з Канади, які бажають спробувати смартфон Pixel 3.

У записі повідомлялося, що Pixel 3 і Pixel 3 XL будуть представлені 4 жовтня 2018 року – в цей день і повинно було бути опубліковано замовлене відео, в якому відеоблогеру пропонувалося розповісти про свій досвід переходу на смартфон Google і його використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як скріншоти запису розійшлися по мережі , воно було видалено. Але, швидше за все, новинки дійсно представлять 4 жовтня – в минулому році анонс Pixel 2 і Pixel 2 XL відбувся саме в цей день.

Очікується , що пристроїв знову буде два – один компактний, інший – з великим екраном, причому в цей раз – з “чубчиком” як у iPhone X, де розмістять здвоєну фронтальну камеру. Не виключено, що виробництво пристроїв довірять Foxconn – тієї ж компанії, яка збирає iPhone для Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.