Названо 5 найбільш продаваних смартфонів останнього десятиліття

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти склали рейтинг смартфонів, які продавалися найкраще в останнє десятиліття. Список найпопулярніших гаджетів складається з п’яти пунктів.

Galaxy S3 і iPhone 5 – 70 мільйонів
Як Samsung Galaxy S3, так і п’яте покоління iPhone від Apple продали в кількість 70 мільйонів. Обидва вони були випущені в 2012 році, в фазу швидкого зростання ринку смартфонів. Відзначається, що основним фактором зростання продажів iPhone 5 в порівнянні з попередником став більший 4-дюймовий дисплей.

iPhone 7 і 7 Plus – 78 мільйонів
Водонепроникність, більший обсяг пам’яті і найкраща батарея стали причинами хороших продажів цих моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S4 – 80 мільйонів
Samsung Galaxy S4 2013 залишається одним з кращих гаджетів компанії, незважаючи на більш складні і високоякісні телефони, які бренд випускає з тих пір. Популярність Galaxy S4 частково залежала від його високого класу апаратного оснащення і потужного набору функцій, а також вражаючих можливостей програмного забезпечення. Крім того, Samsung зміг зробити більше з Android, ніж його конкуренти.

Nokia 5230 – 150 мільйонів
Можливо, найдивовижніша модель в списку – це бюджетна пропозиція від Nokia. Вона, безумовно, ніколи не передбачалося як смартфон в сучасному розумінні, гаджет навіть не підтримував WiFi-з’єднання, але він продавався набагато краще, ніж будь-який інший телефон.

5230 був випущений в 2009 році з Symbian OS від Nokia, а не Windows Mobile або популярною ОС Android, з якою працювали більш запам’ятовуються смартфони. Він мав 3,2-дюймовий дисплей, 2-мегапіксельну задню камеру і крихітні 70 Мб вбудованої внутрішнього сховища. Однак відсутність функцій допомогло знизити ціну, зробивши модель дуже привабливим телефоном на бюджетних ринках.

iPhone 6 і 6 Plus – 220 мільйонів
Якби кілька разів не відкладався наступний реліз iPhone, 6 і 6 Plus, можливо, ніколи не увінчалися б таким успіхом. Крім того, з iPhone 6 Plus Apple вперше випустила смартфон з великим дисплеєм і формфактором «фаблет». Панель телефону, звичайно, була не дуже великою за стандартами Android, маючи всього на 5,5 дюйма, але шанувальники Apple поспішили оновити свої телефони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.