Xiaomi Mi Mix 2S першим отримає Android P до кінця серпня

Останні витоки, опубліковані Еван Blass (evleaks), говорять, що Xiaomi Mi Mix 2S отримає останню версію Android P вже 20 серпня цього року. І хоча ця дата не була офіційно підтверджена, то ясно одне – нова версія операційної системи з зеленим роботом на безрамковий Xiaomi скоро проявиться!

Кінець Oreo для Mi Mix 2S

Під час релізу Android P, компанія Google повідомила шанувальникам, що першими нову систему отримають пристрої серії Pixel, Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, OPPO R15 Pro, Sony Xperia XZ2, VIVO X21UD і X21 і Xiaomi Mi Mix 2S. Зараз, на офіційному форумі MIUI були опубліковані відомості, що говорять про те, що настане перерва в оновленнях для смартфонів китайського гіганта. Ця перерва триватиме до перевірки та оптимізації Android Р.

Коли це відбудеться?

Цього, на жаль, на сьогоднішній день, ми не знаємо, але дата 20 серпня, здається, як найбільш ймовірна.

У той же час, саме те, що Mi Mix 2S буде першим пристроєм виробника Xiaomi , який буде працювати під управлінням Android P, вже не викликає сумнівів. Xiaomi не оприлюднювали списки смартфонів, які отримають оновлення до Android P, але вони повинні з’явитися вже скоро.

Нова система Google пропонує ввести ряд поліпшень для пристроїв. Розробники додатків зможуть вибрати розмір відступу для екранів з монобровою.

Це ще не все. Android P вводить підтримку файлів HEIF, які, при розмірі, як і звичайні JPEG-і, міститимуть приблизно в два рази більше деталей.

Також зміниться зовнішній вигляд і система повідомлень. Крім того, ми зможемо заблокувати доступ до мікрофона і камері неактивним додатків. Згадаймо, про те, що оболонка MIUI досить сильно відрізняється від традиційного Android, так що будемо сподіватися, що розробники ще чимось нас здивують!

Технічні характеристики Xiaomi Mi Mix 2s

  • Розміри і вага: 150,9 × 74,9 × 8.1 мм, 191 г
  • Дисплей: IPS діагоналлю 5,99 і дозволом FullHD + (1080 × 2160 px), 403 PPI, співвідношення сторін 2: 1 (18: 9)
  • Процесор: Qualcomm Snapdragon 845 (4 ядра Cryo 385 на частоті 2.8 Ггц і 4 ядра Cryo на частоті 1.8 Ггц) з графікою Adreno 630
  • ОПЕРАТИВНА пам’ять: 6/8 GB LPDDR4x (dual channel)
  • Оперативна пам’ять: 64/128/256 Гб UFS 2.1
  • Основна камера: 12 Мп (f / 1.8, 4-осьова оптична стабілізація зображення (OIS)) + 12 Мп (f / 2.4,), дворазовий оптичний зум, двотонна світлодіод, PDAF
  • Передня камера: 5 Мп, f / 2.0
  • Акумулятор 3400 мАг, швидка зарядка Quick Charge 3.0
  • Зв’язок: підтримка LTE B20 (800 Мгц), Bluetooth 5.0, NFC, wi-fi 802.11 a / b / g / n / ac, WiFi Direct, GPS, AGPS, ГЛОНАСС, BEIDOU, роз’єм USB-C
  • Програмне забезпечення: MIUI9 на базі Android 8.1 Oreo
  • Додаткова інформація: сканер відбитків пальців, барометр, акселерометр, відсутність 3,5 мм роз’єм аудіо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.