Apple представила 6,5-дюймовий iPhone з великим вирізом в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Apple тепер уже працює над десятками нових продуктів одночасно.

Уже в першій половині вересня цього року, тобто приблизно через один місяць, вона повинна представила публіці три нових смартфона, всі з яких отримають передове технічне оснащення, але будуть відрізнятися один від одного розмірами, а також вартістю компонентів.

«Яблуневий» бренд випадково представив 6,5-дюймовий iPhone. В останній бета-версії операційної системи iOS 12, яка стала доступна для завантаження на днях всім бажаючим, був виявлений новий 6,5-дюймовий смартфон Apple, у якого в екрані є великий виріз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій трохи вище класичного iPhone X, за рахунок чого і вдалося домогтися збільшення діагоналі екрану. Виявити зображення телефону зумів розробник Гільєрме Рембо, а знаходиться воно в розмірі PassKitUIFoundation, маючи розширення .caar.На зображенні видно, що iPhone X Plus (найбільш ймовірне назву) оснащений більш витягнутим в висоту екранів, але при цьому трохи більш вузьким.

Також помітно, що розміри рамки з усіх чотирьох сторін злегка зменшилися, за рахунок чого нова модель повинна виглядати більш ефектно.

Не обійшлося навіть без фірмового модуля TrueDepth, який необхідний для роботи сканера особи Face ID.Розміри вирізу в екрані телефону залишилися колишніми, але його форма трохи змінилася. Можливо, цей елемент стане на 5 – 10% менший, ніж раніше, проте така різниця практично непомітна.

Розробники зазначає, що хоч Apple і представила 6,5-дюймовий iPhone в рамках операційної системи iOS 12 Beta 5, проте слід розуміти, що зображення цього мобільного пристрою погано промальовано, тобто він має слабку роздільну здатність, тому робити остаточні висновки ще рано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.