Categories: Смартфони

Кнопковий телефон Xiaomi став мрією мільйонів людей

Share

Китайська корпорація Xiaomi постійно випускає різні електронні пристрої, які покращують життя людей. Це телевізори, телеприставки, ноутбуки, смартфони, світильники, «розумні» гаджети для дому, смарт-годинники, фітнес-браслети, а також товари з багатьох інших категорій. Днями вона представила публіці свій перший кнопковий телефон під назвою Xiaomi Qin AI Phone. Його можна купити в двох версіях – Qin1 і Qin1s, а базову реалізують всього за $ 18.

Телефон Xiaomi Qin AI Phone оснащений кнопковою клавіатурою, а його зовнішній вигляд максимально мінімалістичний. У мобільний пристрій вбудовано 2,8-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 320 на 240 пікселів, роз’єм USB Type-C для зарядки, а також акумулятор ємністю 1480 мАг. Дисплей захищений за допомогою скла Corning Gorilla Glass 4, а ще апарат повною мірою підтримує Bluetooth 4.2 LE і W-Fi. Модель Qin1 підтримує тільки мережі 2G, а її технічне оснащення слабкіше. В наявності в двох конфігураціях слот для установки двох SIM-карт.

Якщо ж говорити про версії Qin1s, то вона може похвалитися не тільки набагато більш потужним «залізом», але ще і підтримкою мереж 3G і 4G LTE. Не обійшлося в ній навіть без модуля GPS, призначеного для визначення місця розташування. У просунуту модифікацію кнопкового телефону Xiaomi вбудовано безліч функцій, в тому числі голосовий перекладач, здатний переводити мова на 17 мов, а працює він без підключення до інтернету, хоча можна і з ним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Xiaomi Qin AI Phone покупці можуть в темно-сірому і білому кольорах, а в майбутньому в продаж обіцяють запустити червону і золоту забарвлення. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 4 серпня 2018 року, продажі моделей Qin1 і Qin1s стартують на території Китаю через півтора місяці, а саме – 15 вересня. Базова версія оцінена в 600 гривень, а просунута – в 1400 гривень. Новинка стала мрією мільйонів людей по всьому світу, так як вона вдає із себе ідеальний кнопковий телефон, який гарантовано зможе стати в нагоді кожній людині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024

    У мережу злили якісні фото новенького HONOR 200 Pro

    Хоча HONOR 200 Lite вже офіційно представлений, ми також очікуємо на появу ще як мінімум…

    13.05.2024

    Космічну “Руку Бога” показали на фантастичному фото

    Нове зображення одержано камерою темної енергії (DECam), встановленою на телескопі Бланко в Чилі. На кадрі…

    13.05.2024

    Samsung Galaxy S25 може стати чудовим ігровим смартфоном завдяки Snapdragon 8 Gen 4

    Samsung, швидше за все, випустить Galaxy S25 на початку наступного року, і очікується, що телефон…

    13.05.2024

    Скільки коштуватиме нова кишенькова консоль Asus ROG Ally X

    Минулого тижня Asus розкрила факт швидкого анонсу кишенькової консолі ROG Ally X, запланований на 2…

    13.05.2024