Apple прибрала з iPhone для України і Європи найочікуванішу функцію

Компанія Apple випускає свої iPhone ось уже як більше 10 років, на протязі яких вони дуже сильно змінилися, проте одна річ в них залишилася незмінною. Йдеться про саму, мабуть, очікуваної і потрібної функції, про яку мріють майже всі власники телефонів від «яблучної» корпорації. Це, звичайно, другий слот для установки SIM-карт, щоб в одному мобільному пристрої можна було одночасно використовувати відразу два номери телефону.

Така функція дуже корисна, тому що вона дозволяє розділити роботу й особисте життя, а не пов’язувати їх воєдино. Компанія Apple завжди в першу чергу дивиться на ринок США, а в цій країні люди не відчувають гостру потребу в другому номері телефону, тоді як сотням мільйонів громадян України і Європи така можливість однозначно припала б до смаку. Як стало відомо сьогодні, «яблучна» корпорація нарешті вирішила піти на поступки.

Як стало відомо від видання FoneArena, компанія Apple має намір оснастити щонайменше один свій новий iPhone, який вийде у вересні цього року, слотом для установки двох SIM-карт. На жаль, але не все так добре. Справа в тому, що така особливості буде лише в моделі для ринку США, тоді як в США, Європі та Росії реалізувати будуть виключно модифікацію, яка оснащена одним слотом для сім-карт, і це звичайно ж дуже погано.

Таким чином, модель Dual SIM нового iPhone виявиться призначена виключно для китайського ринку. Компанія Apple вперше за всю свою історію випустить сильно відрізняється технічно модель смартфона для будь-якого регіону. Раніше вона встановлювала деякі обмеження в версію телефону для Японії, проте вони здебільшого носили програмний характер в рамках операційної системи iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.