Categories: Смартфони

iPhone з майбутнього: яким буде новий смартфон Apple

Share

Восени ми побачимо нову модель iPhone і дізнаємося, що нового придумали дизайнери і розробники Apple. А поки що залишається лише стежити за прогнозами аналітиків.

Дизайнер Веніамін Гескін опублікував у своєму Twitter фотографії, імовірно, нової моделі iPhone, реліз якої повинен відбутися вже восени. Очікується, що Apple традиційно представить у вересні оновлений iPhone. Вся інформація про те, що нового буде в цій моделі, тримається потай, проте щороку в мережу просочуються фотографії макетів і технічні характеристики телефонів, які, імовірно, будуть представлені в рамках найближчого релізу.

Швидше за все моделі iPhone на цих фотографіях не є справжніми. Це просто макети: щороку кілька виробників створюють об’єкти, які виглядають точно так само, як і майбутні iPhone. Вони засновані на «витеках» в мережу кресленнях і зазвичай виглядають так само, як справжня річ. Виробники корпусів і інші виробники аксесуарів купують ці фіктивні пристрою, щоб підготуватися до анонсу Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з його даними, нова модель iPhone буде представлена ​​в двох варіантах: iPhone X Plus з 6,5-дюймовим екраном і iPhone з дисплеєм 6,1 дюйма. Старша модель буде більше по діагоналі, а молодша стане вдосконаленим варіантом бюджетного iPhone SE – з аналогічним дизайном і скляним корпусом, але з однією камерою.

Втім, навесні аналітик Мін-Чі Куо з KGI Securities передбачав, що в модельному ряді 2018 року відразу три телефони. Інформація, яку він щороку видає задовго до офіційних релізів, часто виявляється вірною або близькою до дійсності. Рік тому Мін-Чі Куо аналогічним чином вказав на вихід iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X, точно назвавши їх ключові особливості і розміри дисплеїв. За його даними, в осінньому релізі з’явиться модель iPhone з діагоналлю 6,5 дюйма з OLED-дисплеєм (умовно iPhone X Plus), а у бюджетній моделі з екраном 6,1 дюйма дисплей буде рідкокристалічний (вони зазвичай не настільки яскраві і чіткі, зате дешевше).

Чого хоче Apple

Bloomberg пише, що збільшення екрану пов’язано з прагненням Apple перетворити iPhone в повноцінний робочий інструмент і привернути увагу тих користувачів, яким недостатньо діагоналі iPhone X для багатозадачних рішень. На новому пристрої у них з’явиться можливість працювати в двох додатках паралельно, при цьому зберігаються всі можливості моделі iPhone X c функцією Face ID.

На думку аналітиків, в цей раз Apple доведеться надолужувати втрачений прибуток: в останньому кварталі 2017 року Apple продала 77,3 млн iPhone, в той час як аналітики прогнозували 80,2 млн одиниць. По всій видимості, компанія спробує зробити це за рахунок виведення на ринок більш дешевої моделі «для всіх».

«Це дуже важливо, – заявив Bloomberg Джин Мюнстер, співзасновник Loup Ventures і спостерігач Apple. – Коли у вас є помітне збільшення екрану, люди йдуть оновлювати свій телефон натовпами. Ми бачили це з iPhone 6, і ми думаємо, що це, схоже, відбудеться і в цей раз, якщо Apple дійсно збільшить екран моделі X ».

Мюнстер прогнозує початок так званого суперциклу: за його прогнозами, збільшення екрану флагманської моделі призведе до того, що більше 10% існуючих iPhone-клієнтів Apple захочуть оновити свій телефон. «Ринок чекає великий стрибок продажів. Найпомітніше це буде в Азії, – говорить він. – На цьому ринку багато споживачів продукції Apple, і вони люблять великі телефони ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024