Categories: Смартфони

Xiaomi представила свій перший кнопковий телефон

Share

Компанія Xiaomi не перестає приємно радувати своїх фанатів новими цікавими гаджетами, список яких, 2 серпня 2018 року, поповнився вкрай цікавою новинкою, а саме – кнопковим телефоном під фірмовим брендом, який був оцінений виробником в 600 гривень, тобто купити цей апарат можна всього за $ 18. Новинка під званням Xiaomi Qin AI Phone має безліч особливостей, в тому числі підтримку мереж 3G і 4G LTE, що робить її унікальною. Придбати апарат можна в двох версіях.

Кнопковий телефон з назвою Xiaomi Qin1s AI Phone володіє звичною кнопковою клавіатурою, а також вкрай стильним зовнішнім виглядом. У мобільному пристрої немає будь-якої камери, а в якості операційної системи використовується сильно спрощена версія Android у вигляді прошивки Mocor 5 OS. Телефон може похвалитися 2,8-дюймовим (IPS-матриця) QVGA-екраном (320 на 240 пікселів), 256 МБ оперативної і 512 МБ постійної флеш-пам’яті, а також 2-ядерним процесором Spreadtrum SC9820E. У цю версію також вбудований модуль GPS.

Також доступна більш доступна за ціною модель, яка володіє чіпом MediaTek MT6260A, 8 МБ оперативної і 16 МБ постійної флеш-пам’яті, а в якості операційної системи використовується Nucleus OS, тобто ще простіша версія. Дана версія телефону Xiaomi Qin AI Phone позбавлена ​​модуля GPS, а працювати вона може лише в мережах 2G. В іншому, обидві конфігурації ідентичні один одному, володіючи підтримкою Wi-Fi і Bluetooth 4.2. В наявності є також слот для двох SIM-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є навіть вбудований ІК-порт, призначений для управління побутовою технікою вдома або в офісі. Вбудований в китайський телефон Xiaomi перекладач може перекладати мову на 17 мов, в тому числі на англійську. Чи є серед них українська – не уточнюється. Підзарядка здійснюється через роз’єм USB Type-C, а для підключення навушників є окремий 3,5 мм аудіороз’єм. Усередині корпусу розташована акумуляторна батарея ємністю 1480 мАг, яка забезпечення до 7 годин розмов.

Модель Qin1 в звичайному режимі протримається 15 днів, а Qin1s через більш потужного технічного оснащення більш ніж в два рази менше – всього 7 днів. Придбати телефон можна буде вже в найближчі кілька тижнів. Базову версію оцінили в $ 18, тоді як за конфігурацію з підтримкою 4G і модулем GPS просять $ 44.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024