Samsung Galaxy Note 9 надійшов у продаж до анонса по божевільній ціні

Останнім часом компанія Samsung не перестає дивувати, роблячи все можливе для того, щоб якось здивувати простих користувачів. У хід йдуть будь-які засоби, а сьогодні вона вчинила так, як зазвичай часто роблять китайські бренди. Фанатам компанії запропонували оформити попереднє замовлення на флагманський телефон Samsung Galaxy Note 9 до офіційного анонса, але за божевільну суму грошей, віддати яку багато навряд чи схочуть.

Зокрема, на офіційному сайті компанії Samsung в деяких країнах світу, включаючи США, з’явилася спеціальна форма, заповнивши яку можна оформити попереднє замовлення на смартфон Samsung Galaxy Note 9. Виробник обіцяє подарувати цінний подарунок всім, хто оформить його. Для отримання телефону в числі перших необхідно вказати ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, поштовий індекс, телефон (у деяких країнах), а також версію мобільного пристрою (прив’язану до оператора чи ні).

Південнокорейська корпорація також обіцяє, що покупці Galaxy Note 9 зможуть заощадити до $ 450 (в США) за умови обміну свого старого мобільного пристрою на нове. Приймають тільки моделі, випущені за останні 2-3 роки, причому виключно від компаній Google, LG, Apple і Samsung. Виробник обіцяє розіслати листи з інформацією про попередні замовлення телефону в день анонса, а саме – 9 серпня 2018 року, коли новинку і покажуть публіці.

Попереднє замовлення потрібно буде сплатити протягом кількох днів, тим самим підтвердивши свій намір стати власником Samsung Galaxy Note 9. В цей же самий момент стануть відомі і ціни, проте ЗМІ вже дізналися про них. Так, за модель з 6 ГБ оперативної і 512 ГБ постійної флеш-пам’яті жителям Європи віддати доведеться близько 45 000 гривень. На полиці магазинів новий флагман повинен надійти 24 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.