Google оголосила дату релізу нового Android для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З середини березня нинішнього року компанія Google випускає тестові збірки операційної системи Android P, ніж всі фанати даної платформи дуже задоволені. За такий тривалий термін «пошуковий гігант» вже встиг успішно випустити відразу кілька збірок, всі з яких зараз доступні для використання всім бажаючим. Проте, реліз фінального билда, який буде розісланий всім виробникам телефонів, вже зовсім близько.

Сьогодні, 2 серпня 2018 року, відомий інсайдер Еван Бласс повідомив про те, що керівництво Google провело закрите засідання, в ході якого визначили і погодили дату релізу нової операційної системи Android. За даними джерела, вона стане доступна для завантаження в фінальному остаточному вигляді вже 20 серпня, тобто всього через 18 днів. Таким чином, найновіша версія ОС стане доступна власникам смартфонів і планшетів в понеділок у другій половині місяця.

Не можна не помітити, що реліз стабільної збірки Android O в 2017 році трапився 21 серпня. Минулого разу компанія Google надійшла незвичайним чином, випустивши операційну систему окремо, тоді як свої нові телефони на її базі пізніше — в листопаді. В цьому році, швидше за все, ситуація повториться, тому як вже в кінці осені американська корпорація проведе конференцію Android Dev, в ході якої публіці повинні показати телефони Pixel 3 і Pixel 3 XL.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складно сказати, чи отримає фінальний білд Android P, який стане доступний для завантаження з офіційного сайту Google вже 20 серпня, щось нове. Цілком можливо, що розробники припасли для фанатів платформи якісь нововведення, яким не знайшлося місця в тестових збірках. Втім, сподіватися на якісь революційні можливості не варто, тому що всі вони вимагають тестування, а додавати їх в фінальний програмний продукт без нього — це повне безумство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.