Стали відомі характеристики смартфона Huawei Mate 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про майбутню лінійку смартфонів Huawei Mate 20 в мережі з’являлося вже чимало інформації різного ступеня достовірності, а тепер одному з учасників форуму XDA-Developers з ніком @FunkyHuawei потрапила в руки тестова прошивка, яка містить подробиці про смартфон Huawei Mate 20 .

Судячи за даними з цієї прошивки, Mate 20 отримає 6,3-дюймовий AMOLED дисплей з невідомою роздільною здатністю, ще не представлений топовий чіп Kirin 980, який на 20% швидше Kirin 970, 6 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб флеш-пам’яті, а також акумулятор на 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Крім того, підтверджується наявність у смартфона оптичного підекранного дактилоскопічного сканера.

Також повідомляється про те, що смартфони лінійки Huawei Mate 20 “з коробки” отримають нову версію фірмової прошивки EMUI 9.0 на основі новітньої ОС Android P.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, офіційний анонс смартфонів флагманської лінійки Huawei Mate 20, які вийдуть в модифікаціях Mate 20 Pro, Mate 20 і Mate 20 Lite, очікується в жовтні поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.