Стала відома вартість Samsung Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Анонс Samsung Galaxy Note 9 відбудеться найближчим часом. Проте, ми вже знаємо багато інформації про майбутній пристрій. Останній витік виявив вартість 128 ГБ і 512 ГБ варіантів телефону для індонезійського ринку.
Як видно з пропущених рекламних плакатів, версії Galaxy Note 9 з 128 ГБ і 512 ГБ внутрішнього сховища оцінюються в $ 937 і $ 1215, відповідно. Інформація про те, чи буде на ринку Індонезії представлена ​​64 ГБ модель, відсутня.

Схоже, що Індонезія отримає Galaxy Note 9 в трьох колірних варіантах, таких як Mystic Black, Engineered Blue і Artisan Copper. Через рекламні плакати також стало відомо, що користувачі, які попередньо замовлять Note 9, безкоштовно отримають Samsung TV. В інших країнах південнокорейська компанія також буде пропонувати кілька цікавих подарунків.

Ранні чутки навколо смартфона показали, що Galaxy Note 9 буде оснащений 6,4-дюймовим Super AMOLED дисплеєм із співвідношенням сторін 18,5:9 і роздільною здатністю QHD + (2960 x 1440 пікселів). За продуктивність буде відповідати процесор Exynos 9810 в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті. Також є ймовірність, що деякі ринки можуть отримати 8 Гб оперативної пам’яті.

Очікується, що Note 9 отримає ту ж подвійну 12-Мп камеру зі змінною діафрагмою, яка доступна на Galaxy S9 +. Ємність акумулятора складе 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.