Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition був повністю розпроданий за одну хвилину

Share

30 липня 2018 року, на території Китаю стартували продажі смартфона Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, який відрізняється від звичайної моделі двома особливостями, а саме – прозорим корпусом, хоча насправді це не зовсім так, а також сканером відбитків пальців прямо в екрані , тобто підтримкою новітньої технології. Цей апарат став найдорожчим за всю історію мобільних пристроїв бренду, так як реалізують його за 16 000 гривень, але, звичайно, лише в Китаї.

З моменту початку продажів Xiaomi Mi 8 Explorer Edition пройшли всього одну добу, проте компанія-виробник вже повідомила про те, що новинка користується неймовірним попитом з боку покупців. Цей апарат розкуповують з величезною швидкістю. Вдалося з’ясувати, що всю першу партію мобільного пристрою розпродали за одну хвилину, хоча складалася вона з декількох десятків тисяч примірників, готових до продажу.

За словами Xiaomi, новинка користується серед покупців високою популярністю через унікальний зовнішній вигляд, потужного технічного оснащення, доступної вартості на тлі конкурентів, а також сканера відбитків пальців в екрані, який сьогодні велика рідкість на ринку мобільних пристроїв. Крім того, деяким покупцям цього смартфона гарантовано припаде до смаку подвійний GPS, який в кілька разів точніше звичайного і, що найголовніше, йому буде потрібно набагато менше енергії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition може похвалитися великим 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійною 12 Мп основною і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, модулями Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac і NFC, а також акумулятором, що володіє підтримкою швидкої зарядки за новітньою технологією Quick Charge 4.0+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024