Categories: Смартфони

Huawei Mate 20 Pro вразив усіх технічними характеристиками і зовнішнім виглядом

Share

Останнім часом китайська корпорація Huawei зменшила оберти, але не просто так, а через прийдешній «гарячий» сезон, під час якого вона збирається випускати нові моделі телефонів майже щотижня. Уже в жовтні нинішнього року публіці повинні представити новинку в особі флагманського телефону Huawei Mate 20 Pro, яка зможе похвалитися передовим технічним оснащенням і сучасним зовнішнім виглядом.

29 липня 2018 року, фотографії та технічні характеристики Huawei Mate 20 Pro потрапили в мережу, завдяки чому вдалося з’ясувати деякі подробиці про майбутню новинку. Інсайдери повідомляють, що вже 31 серпня в «нульовий день» виставки IFA 2018 відбудеться офіційний анонс процесора Kirin 980, який стане основою для смартфона. Цей чіп виявиться виготовлений по 7-нм техпроцесу, а складатися він буде з 4 ядер Cortex-A77 і 4 ядер Cortex-A55.

Крім того, даний чіп зможе похвалитися нейронним блоком Cambrian 1M для роботи з штучним інтелектом на високому рівні. В цей процесор виявиться вбудована підтримка фірмової технології GPU Turbo, яка дозволяє підвищити графічну продуктивність приблизно на 50 – 60% шляхом використання спеціальних алгоритмів. На додаток до цього, як повідомляють інсайдери, смартфон Huawei Mate 20 Pro ризикує стати першим в світі, що володіє підтримкою швидкої зарядки потужністю 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В екран телефону виявиться вбудований сканер відбитків пальців, а на задній кришці знайде своє місце 40 Мп основна камера, що складається з трьох об’єктивів. На фотографії видно, що Huawei Mate 20 Pro володіє мінімальними рамками з бічних сторін, а відступів зверху і знизу практично зовсім немає. Швидше за все, фронтальна фотокамера телефону буде висуватися з верхнього торця. За попередніми даними, купити цей апарат покупці зможуть за $ 734.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024

    Microsoft представляє Surface Pro 11 з процесорами Snapdragon та OLED-дисплеємж

    Компанія Microsoft анонсувала випуск Surface Pro 11 - першого пристрою в цій серії, що працює…

    21.05.2024

    iPhone 16 Pro Max буде оснащений новими ширококутними та ультраширококутними камерами

    iPhone 16 Pro Max зможе похвалитися більшим сенсором основної камери, а обидві моделі iPhone 16…

    21.05.2024

    Як користуватися смартфоном Samsung Galaxy щоб він завжди працював

    Рівень налаштування One UI Samsung забезпечує багатий та зручний інтерфейс для користувачів Android на пристроях…

    21.05.2024

    Витік нової моделі Sony Xperia Pro-C: що на нас чекає у 2024 році

    В останні дні чутки про нові моделі смартфонів Sony не вщухають. Спочатку в мережу потрапили…

    21.05.2024