У майбутніх iPhone знайшли невиправний косяк

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Смартфони будуть працювати гірше, і ось чому.

Ви повинні бути в захваті від iPhone, які покажуть у вересні. З’явилися нові розміри, нові технології і великі зниження цін. Але тепер один з найбільших партнерів Apple розповів, що у новинок є одна проблема, яка не може бути виправлена.

Фінансовий керівник Qualcomm Джордж Девіс використовував заклик компанії до розкриття інформації про те, що Apple вирішила використовувати об’єктивно низька обладнання в основних компонентах своїх нових iPhone.

Цей конкурент Intel, і незалежне тестування неодноразово демонструвало в цьому місяці, що модеми Qualcomm забезпечують значно кращу продуктивність 3G і 4G в реальному світі в порівнянні з модемами Intel. Наприклад, майже 500 000 тестів на T-Mobile і 570 000 тестів на AT&T показали середню швидкість завантаження на 53-68% швидше, а швидкість завантаження в найгіршому випадку була на 97-192% швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому ж так? Причина в тому, що Apple і Qualcomm в даний час беруть участь в довгій і все більш запеклою юридичної битві за порушення патентів. Таким чином, замість того, щоб працювати, дві компанії розірвали контракт, і тепер все в мінусі, включаючи звичайних користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.