Неанонсований Galaxy Note 9 розпакували на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося відео з розпакуванням флагманського Galaxy Note 9, презентація якого очікується в серпні. Смартфон з ролика виконаний в синьому кольорі, оснащений 64 ГБ пам’яті і призначений для продажу в салонах оператора зв’язку T-Mobile.

Аксесуари, що постачаються в комплекті з пристроєм, не відрізняються від набору попереднього Galaxy Note: навушники-затички від AKG, блок з підтримкою швидкої зарядки, кабель USB Type-C і перехідник USB Type-C → USB.

Підтвердився не тільки дизайн новинки, а й її характеристики. Смартфон отримав процесор Exynos 9810 або Snapdragon 845 (як у Galaxy S9 і S9 +), дисплей 6.3 дюйма з роздільною здатністю QHD +, 6 ГБ оперативної пам’яті, 64 і 128-гігабайтний накопичувач і подвійна камера з модулями по 12 мегапікселів. Ємність акумулятора – 3850 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація смартфона відбудеться 9 серпня під час щорічного заходу «Unpacked» в Нью-Йорку. Разом з ним може бути представлений новий планшет Galaxy Tab 4, смарт-годинник Galaxy Watch , смарт-колонка і бездротова зарядка Wireless Charger Duo .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.