Аналітик розповів про унікальні фішки Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівець вважає, що компанія випустить три смартфона. Їх сканер відбитків пальців вмонтують під дисплей, а фронтальна камера доповнитись датчиками 3D-сканування особи.

Аналітик з компанії TF Securities Мінг-Чі Куо розповів свої очікування від ще не вийшовшого смартфона Samsung Galaxy S10. Фахівець вважає, що південнокорейський гігант випустить всього три модифікації флагмана, на відміну від попередніх версій, яких було традиційно дві. Він розповів і про унікальні фішки майбутніх новинок.

Один з представлених Samsung Galaxy S10 матиме дисплей з діагоналлю 5,8 дюймів, середній варіант смартфона отримає дисплей в 6,1 дюйм, а найбільша версія флагмана обзаведеться екраном на 6,4 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі словами Мінг-Чі Куо, версія Samsung Galaxy S10 на 6,1 дюйм і 6,4 дюйма отримає абсолютно новий ультразвуковий сканер відбитку пальців. Інженери вмонтують його прямо під дисплей. Справа в тому, що американська корпорація Apple, для якої Samsung намагається скласти конкуренцію, відмовилася від такого сканера відбитку пальців. Тому південнокорейський бренд може почати просувати цю ідею, як власну фішку, яка відрізняє її від конкурентів.

Згідно зі звітом Мінг-Чі Куо і TF Securities, всі представлені в 2019 році Samsung Galaxy S10 матимуть систему 3D-розпізнавання особи, що вже є в iPhone X. Тобто якщо в Galaxy S9 особа користувача розпізнається на програмному рівні, то в наступному поколінні смартфонів це буде відбуватися на апаратному рівні.

Аналітик вважає, що Samsung вдасться продати 40 мільйонів копій Galaxy S10, левова частка який доведеться на дві флагманські і найдорожчі моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.