Визначено найкращий смартфон для фотографування 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міжнародна асоціація фотопресси Technical Image Press Association (TIPA) назвала найкращий смартфон для фотографування 2018. Цього року ним став Huawei P20 Pro, за який проголосували представники 29 спеціалізованих видань-членів асоціації з усього світу.

Нагадаємо, Huawei P20 Pro оснащений першою в світі потрійною камерою Leica з найбільшою кількістю пікселів серед смартфонів, доступних на ринку. 40-мегапіксельний RGB-сенсор, 20-мегапіксельний монохромний сенсор і 8-мегапіксельний сенсор з телефотолінзой з 3-кратною оптичною стабілізацією. Камери мають об’єктиви f / 1.8, f / 1.6 і f / 2.4 відповідно.

Все це в поєднанні з більш ніж 500 алгоритмами розпізнавання сцен в 19 категоріях, які працюють під управлінням штучного інтелекту, дозволяє споживачам без зусиль знімати фотографії професійного рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Другий рік поспіль експерти TIPA відзначають смартфон бренду Huawei за його перевага в області смарт-фотографії,  – сказав  Томас Герверс, голова TIPA . –  Новий P20 Pro, камери якого створені у співпраці з Leica, є черговою вражаючою віхою в розвитку смартфонів для високоякісної фотографії ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.