Vivo Nex S з висувною камерою протестували на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно випущений смартфон Vivo Nex S визнаний одним з найбільш безрамкових пристроїв на ринку. Це стало можливим завдяки відмові від традиційного розташування фронтальної камери на користь висувною конструкції. У публіки таке рішення викликало побоювання в плані надійності і довговічності. Розібратися з цим питанням взявся відомий відеоблогер Зак Нільсон з YouTube-каналу JerryRigEverything.

Висувна камера – головна фішка Vivo Nex S. Саме до надійності цього механізму виникає найбільше запитань. Відеоблогер досвідченим шляхом з’ясував, що коли вона виїжджає, то ніяк не фіксується. Тому навіть невеликого зусилля достатньо, щоб опустити її, а якщо натиснути трохи сильніше, то модуль повністю «сховається» в корпусі.

Також Зак протестував ультразвукової розмовний динамік Vivo Nex S, розташований під екраном. Він трохи тихіший традиційного динаміка в iPhone 8, але голос цілком розбірливий. Робота вбудованого в дисплей сканер відбитків пальців – ще одна особливість апарату. Як з’ясувалося, датчик без проблем працює навіть при наявності подряпин на склі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так як лоток для SIM-карт розташований на нижньому торці, то отвір для його вилучення легко сплутати з мікрофоном. Саме тому останній розташований всередині корпус під кутом, щоб користувачі з необережності не зламали його, переплутавши отвори. Міцністю смартфона відеоблогер повністю задоволений – апарат не ламається і не згинається в руках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.