Categories: Смартфони

Величезний Xiaomi Mi Max 3: дата презентації та технічні характеристики

Share

Офіційна презентація величезного смартфона Xiaomi Mi Max 3 повинна була пройти ще кілька місяців тому, проте нічого в той час так і не сталося. Тоді гендиректор Xiaomi зазначив, що мобільний пристрій буде анонсовано через два місяці, тобто в липні. Сьогодні, після дуже тривалого мовчання, виробник нарешті назвав точну конкретну дату презентації, тобто день, коли смартфон з дуже великими розмірами корпусу і екрану презентують всьому світу.

Зокрема, офіційний акаунт Xiaomi опублікував в соціальній мережі Weibo тизерне зображення, яке проливає світло на дату презентації величезного телефону. Повідомляється, що новинку представлять вже на наступному тижні, а якщо бути точним, то 19 липня 2018 року. Сам захід буде проходити в Китаї в 19:30 за місцевим часом. При цьому продажі, швидше за все, почнуться через кілька днів, тобто до кінця місяця.

Відомо, що Xiaomi Mi Max 3 оснащений 6,9-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +) і співвідношенням сторін 18:9, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 2,2 ГГц, подвійною основною (12 Мп + 5 Мп) і 5 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 5500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус смартфона, швидше за все, виявиться виконаний з металу, а підключати навушники можна буде через звичний 3,5 мм роз’єм, який з кожним роком зникає все з більшого числа мобільних пристроїв. Що стосується інтерфейсу для підзарядки, то очікується наявність USB Type-C. Прямо «з коробки» на Xiaomi Mi Max 3 буде встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo в особі прошивки MIUI 9. Потім, буквально протягом 2 місяців, китайську версію телефону оновлять до MIUI 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024

    Українських біженців “заманюють” грошовою допомогою: нова шахрайська схема

    Шахраї розсилають SMS та Telegram-повідомлення від імені УВКБ ООН та ЮНІСЕФ у Словаччині, інформуючи українців…

    28.04.2024

    Гіганта в галузі кібербезпеки Darktrace купили за 5 мільярдів доларів

    Лідер у сфері кібербезпеки Британії Darktrace був придбаний приватною інвестиційною компанією Thoma Bravo в рамках…

    28.04.2024

    Експерти з безпеки розповіли, як захистити телефон від злому

    Витік особистої інформації може негативно вплинути на ваше соціальне та професійне життя. Тому, навіть якщо…

    28.04.2024

    Apple випустить iPhone з новими функціями ШІ

    Apple відновила переговори з OpenAI про використання технології штучного інтелекту (ШІ) для розробки нових функцій…

    28.04.2024