Categories: Смартфони

Huawei розкрила дату презентації nova 3 і TalkBand B5

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Huawei офіційно оголосила дату презентації смартфона середнього цінового сегмента під назвою nova 3. Крім розсилки запрошень журналістам, в мережі були опубліковані постери, що доповнюють раніше озвучені характеристики і кольори стартової лінійки. Також був підтверджений анонс недавно який засвітився на рендерах фітнес-браслета TalkBand B5.

Згідно з опублікованими зображень, презентація Huawei nova 3 пройде 18 липня. Як і очікувалося, смартфон отримає подвійну тилову камеру з сенсорами на 16 і 24 Мп і подвійну фронтальну з роздільною здатністю модулів 2 і 24 Мп. Інтерес представляє заявлена підтримка штучного інтелекту – це означає, що новинка отримає процесор HiSilicon Kirin 710 або навіть більш потужний Kirin 970, а не Kirin 659, як передбачалося раніше. Інші характеристики, швидше за все, будуть відповідати раніше опублікованими телекомунікаційним агентством TENAA: 6 ГБ оперативної пам’яті і 64/128 ГБ внутрішнього накопичувача.

У продаж смартфон надійде в трьох кольорах корпусу: чорному, синьому і золотому. За наявною інформацією, передбачувана ціна новинки складе від 408 доларів в залежності від модифікації.

Крім нового смартфона, компанія представить і смарт-браслет TalkBand B5. Його точні характеристики поки невідомі, але судячи з попередньої витоку , гаджет отримає датчики моніторингу пульсу, фізичної активності та сну користувача. Також очікується наявність вологозахисту і сенсорний OLED-дисплей. Новинка продовжить традиції пристрої TalkBand 2 – користувач може вийняти пристрій з ремінця і використовувати, як традиційну Bluetooth-гарнітуру. Вартість гаджета поки не озвучена.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Huaweiукр
  • Останні записи

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024