Xiaomi Mi Mix 3: ціна і передбачувані характеристики опубліковані інсайдерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що Xiaomi зберігає мовчання щодо майбутнього смартфона Mi Mix 3, інсайдерам вдалося роздобути цікаві подробиці про майбутню новинку. Сьогоднішній витік розсекретив передбачувану ціну і частину можливих специфікацій гаджета. Крім того, в мережі з’явилася згадка про люксову модифікацію смартпеда Ferrari Edition і рендери, що вказують на два різних варіанти корпусу очікуваного пристрою.

Xiaomi Mi Mix 2

Як повідомлялося раніше , Xiaomi Mi Mix 3 може отримати датчик відбитків пальців, вписаний в екран. Що стосується висувного модуля камери, все не так однозначно. Опубліковані рендери вказують на два різних варіанти реалізації фронтальної камери. У першому випадку вона може бути розміщена під дисплеєм. У другому – конструкція модуля буде висувною, за аналогією з представленим недавно Vivo Nex .

Також інсайдери представляють скріншот з передбачуваною вартістю Mi Mix 3 в залежності від типу корпусу. Згідно з наданими інсайдерами даними, звичайна версія отримає акумулятор на 3 500 мАг, а модифікація зі скляним корпусом обзаведеться акумулятором ємністю 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Mix 3 3

Передбачувана ціна стандартної версії:

  • 6 ГБ ОЗУ + 64 ГБ ПЗУ: 512 доларів
  • 6 ГБ ОЗУ + 128 ГБ ПЗУ: 557 доларів
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 128 ГБ ПЗУ: 602 долара
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 256 ГБ ПЗУ: 648 доларів

Передбачувана ціна версії зі скляним корпусом:

  • 6 ГБ ОЗУ + 64 ГБ ПЗУ: 663 долари
  • 6 ГБ ОЗУ + 128 ГБ ПЗУ: 708 доларів
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 128 ГБ ПЗУ: 753 долара
  • 8 Гб оперативної пам’яті + 256 ГБ ПЗУ: 799 доларів

Xiaomi Mi Mix 3

Можлива ціна люксової версії Ferrari Edition ще невідома. Ймовірно, інформація про неї може з’явитися пізніше, як і детальні технічні характеристики Mi Mix 3. Очікується, що офіційна презентація новинки відбудеться у вересні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.