Експерти назвали вартість майбутніх моделей iPhone

Аналітики фінансового конгломерату Morgan Stanley поділилися знаннями про вартість майбутніх моделей iPhone, вихід яких відбудеться восени 2018 року. Якщо експерти виявляться праві, то нові iPhone безумовно будуть продаватися краще своїх попередників.

За даними з Morgan Stanley, вартість iPhone X Plus з мінімальним об’ємом пам’яті складе $ 999, оновлений iPhone X обійдеться покупцям мінімум в $ 799, а iPhone з ЖК-дисплеєм – в $ 699-769.

Підсумкові цифри будуть залежати від прогнозованого обсягу продажів, відзначають аналітики. У гіршому випадку ціна на X Plus буде стартувати від $ 1099, iPhone X – від $ 999, а на «бюджетний» iPhone – від $ 799. У Morgan Stanley вважають, що такий розклад малоймовірний, тому що Apple розуміє, що покупці не хочуть знову віддавати пристойну суму за новий смартфон.

Очікується, в 2018 році Apple представить три нових iPhone: оновлену версію iPhone X, його Plus-версію і якийсь здешевлений варіант з дисплеєм 6.1 дюйма. «Бюджетний» iPhone отримає ЖК-матрицю, але залишиться без 3D Touch і подвійної камери, а дві інші моделі будуть оснащені OLED-панелями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.