Представлений Xiaomi Redmi Note 5 Flame Red Edition: в червоному кольорі з 4/64 ГБ пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський гігант Xiaomi випустив нову версію бюджетника Redmi Note 5 з новим кольором корпусу і підзаголовком Flame Red Edition.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Flame Red Edition отримав червоний колір корпусу, а саме задню кришку і всі чотири грані. Передня панель може бути білою або чорною за вибором користувача. Всередині – 4 гігабайти оперативної пам’яті і 64 гігабайти вбудованої пам’яті. Інші формати пам’яті в цьому кольорі не доступні, а інші характеристики ті ж, що і в стандартної версії. Ціна питання 215 доларів США, при тому, що звичайна модель апарату з такою ж пам’яттю на старті коштувала 186 доларів.

Xiaomi Redmi Note 5 представили в лютому 2018 року. Апарат оснащений Full HD + екраном 18: 9 і процесором Snapdragon 625. Є слот для карти пам’яті microSD або для двох «сімок». Є версії пам’яті на 3/32 ГБ і 4/64 ГБ. Основна камера отримала один об’єктив з роздільною здатністю 12 Мп і діафрагмою f / 2.2. Фронтальна камера має модуль на 5 Мп. Об’єм акумулятора – 4000 мАг. Керує процесами в смартфоні ОС Android 7.1 Nougat з фірмовою оболонкою MIUI 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.