Categories: Смартфони

Xiaomi випустила водозахисний чохол для смартфонів за $ 5

Share

Китайська корпорація Xiaomi не перестає приємно радувати своїх фанатів і шанувальників. 25 червня 2018 року, вона представила і запустила в продаж водозахисний чохол для смартфонів за $ 5. Він дуже надійно захищає будь-який телефон від потрапляння води, а розмістити всередині нього можна мобільний пристрій з діагоналлю екрану до 6 дюймів, тобто модель Mi Max 2 туди точно не влізе, а от всі інші – запросто.

Виробник повідомляє, що в якості матеріалу виготовлення даного водозахисного чохла використовується термопластичний поліуретан, а в області камери на задній кришці знаходиться прозора вставка, щоб можна було вести зйомку в той час, коли мобільний пристрій знаходиться всередині кейса. За заявами Xiaomi, прозорий матеріал не створює спотворень і відблисків, завдяки чому можна робити якісні знімки в будь-яких умовах.

На відміну від безлічі наявних сьогодні на ринку аналогів, на лицьовій частині чохла використовується не прозорий полімер, а високочутливий матеріал, який краще передає електричний струм, а як наслідок – телефоном набагато комфортніше управляти. Простіше кажучи, компанії Xiaomi вдалося вирішити головну проблему такого роду засобів захисту – погану реакцію на дотики до екрану через плівку захисного кейса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виріб захищає будь-який телефон він води і пилу за стандартом IP68. Компанія Xiaomi перед запуском цього чохла в продаж провела кілька тестувань, в ході самого екстремального з яких мобільний пристрій повантажили на глибину в 5 метрів на 10 годину за часом. У підсумку, телефон не отримав ніяких пошкоджень, а це значить, що даний кейс можна без будь-яких побоювань використовувати в басейні або ж на морі.

Для зручності перенесення водозахисний чохол Xiaomi комплектується спеціальний ремінцем, що дозволяє закріпити телефон на шиї. Ціна новинки – $ 5, а продажі стартували на території Китаю 26 червня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024