Huawei Mate 20: екран без рамок, 3D-сканер особи і потужний процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вдалося з’ясувати, що Huawei Mate 20 оснащений екраном без бічних рамок, завдяки чому дисплей буде виглядати дуже ефектно. Прямо над екраном можна розглянути безліч різних сенсорів і датчиків, а це прямий доказ того, що новинка зможе похвалитися повноцінним сканером особи, здатний створити 3D-модель. За рахунок такої особливості власники нового флагмана від відомого китайського бренду зможуть використовувати даний модуль для блокування телефону та підтвердження особи навіть в умовах повної темряви.

На додаток до цього, інсайдери приписують Huawei Mate 20 потужний процесор Kirin 980, який виявиться приблизно на 30 – 35% могутніше моделі Kirin 970, яку зараз можна зустріти в моделі Mate 10. Говорити про зовнішній вигляд задньої кришки телефону поки що не доводиться, тому як її фотографій в мережі ще немає. Можна лише припустити, що раз модель Huawei P20 Pro отримала потрійну камеру, то зустріти таку особливість вдасться і в майбутню новинку.

Жителі України через смартфона Huawei Mate 20 можуть особливо не хвилюватися, тому як даний флагман все одно не буде офіційно продаватися в українських магазинах через політику поділу китайської корпорації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.