Categories: Смартфони

Три безрамкових смартфони, які не вдарять по кишені

Share

Безрамковий смартфон асоціюється з моделями преміум-класу. Однак, деякі моделі доступні і широкому колу споживачів. Журналісти підібрали 3 безрамнові смартфони, які можна придбати за бюджетну ціну.

Підбірку підготувало видання prostotech.com.

OPPO F5

Смартфон OPPO F5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон має 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, 1920 × 1080 пікселів. При цьому замість “моноброви”, яка вже добряче надбирала всім, вверху розміщена тонка суцільна смужка.

OPPO F5 працює на базі 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2.2 ГГц на ядро. Смартфон має 6 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам’яті. Також телефон оснащено 20-мегапіксельною основною камерою і 12 + 12-мегапіксельну фронтальною камерою.

Він має сканер розпізнавання особи, а також фірмові технології, що поліпшують якість знімків. Закордоном його можна придбати за 270 доларів (7000 гривень).

Huawei P20 Lite

Смартфон Huawei P20 Lite

Це молодша версія добре відомого Huawei P20. Смартфон працює на чіпсеті HiSilicon Kirin 659. Він має 4 ГБ оперативної та 64 ГБ додаткової пам’яті. Основна камера подвійна – 16 + 2 Мп. Фронтальна камера має модуль на 16 Мп і апертурою f/2.0. Камера також використовує особливу технологію роботи зі світлом, тож селфі виходять значно яскравіші. Попри відмінні функції, в Україні цей смартфон можна купити за 11 999 гривень.

Vivo V7 +

Смартфон Vivo V7 +

Головна перевага цього смартфону – фронтальна камера. Вона має 24 мегапікселі, та дає змогу робити чіткі знімки навіть при поганому освітленні. Пристрій працює на процесорі Snapdragon 450 і оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ додаткової пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: укр
  • Останні записи

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024

    7 способів обійти захист від скидання налаштувань до заводських налаштувань на пристроях Samsung

    Перевірка облікового запису Google, також відома як захист від скидання до заводських налаштувань, є інтегрованою…

    14.05.2024