Xiaomi розповіла про нові функції Redmi 6 Pro і Mi Pad 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація Xiaomi Redmi 6 Pro відбудеться вже через кілька днів, 25 червня. Здавалося б, в мережі є вже вся інформація про новинку. Однак сьогодні компанія опублікувала ще один тизер пристрої, що розкриває нову функцію. Також були анонсовані специфікації і ціна планшета Xiaomi Mi Pad 4, який буде представлений в той же день.

Багатьом користувачам не подобається дизайн екрану з вирізом – або, як його ще називають, «монобровою». Xiaomi врахувала це невдоволення і вирішила допомогти користувачам – в Redmi 6 Pro з’явиться спеціальна функція, що дозволяє приховати даний елемент дисплея, відключивши підсвічування у його країв.

Xiaomi розповіла про нові функції Redmi 6 Pro і Mi Pad 4

Як уже повідомлялося раніше, Redmi 6 Pro буде доступний в п’яти різних кольорах – золотом і рожево-золотом, червоному, блакитному і чорному. Смартфон отримає 5,84-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19:9, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625 з частотою 2,0 ГГц. Ємність акумулятора складе 4 000 мАг, пристрій буде підтримувати швидку зарядку. Ціна конфігурації з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої сховища складе 155 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також з’явилася інформація про нову функцію планшета Xiaomi Mi Pad. Модель стане першим пристроєм лінійки, що підтримує функцію розпізнавання обличчя.

Базова модифікація з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ обійдеться покупцям в 230 доларів. Версія з LTE-модемом, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ сховища буде коштувати 308 доларів.

Обидва варіанти планшета отримають 8-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD, процесор Qualcomm Snapdragon 660 і акумулятор ємністю 6 000 мАг. Офіційна презентація новинки відбудеться 25 червня, разом з Xiaomi Redmi 6 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.