Sony створює приголомшливий смартфон

Ні для кого не секрет, що зараз компанія Sony створює далеко не найкращі мобільні пристрої, тому як при схожій ціні вони поступаються своїм конкурентам буквально у всьому, за винятком хіба що продуктивності.

Зовсім недавно японська корпорація запустила в продаж новинку в особі Xperia XZ2 Premium, однак уже незабаром в продаж надійде її поліпшена модель, якою стане апарат під назвою Sony Xperia XZ3 Premium.

22 червня 2018 року, інсайдерам вдалося дізнатися перші подробиці про смартфон Sony Xperia XZ3 Premium. За даними видання PhoneArena, майбутня новинка носить модельний номер H8616.

Точно такий же модельний номер має телефон Xperia XZ3, анонс якого очікується в рамках виставки IFA 2018 у початку вересня, проте за технічними характеристиками зрозуміло, що мова йде про його більш просунутою версією.Зокрема, смартфон Sony Xperia XZ3 Premium оснащений екраном з роздільною здатністю 3840 на 1920 пікселів (4K +). Матриці з настільки високою роздільною здатністю зустрічаються виключно в телефонах японського бренду з приставкою «Premium».

Майбутня новинка зможе похвалитися повнорозмірним екраном зі співвідношенням сторін 18: 9, який займе майже весь простір на лицьовій частині. Покупці повинні бути в захваті від цього мобільного пристрою.Також вдалося з’ясувати, що новий приголомшливий телефон компанії Sony зможе похвалитися 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійний основний (19 Мп + 12 Мп) і 13 Мп фронтальної камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Не обійдеться і без сумісності з бездротовою зарядкою, проте її потужність може виявитися обмежена на рівні 10 Вт.

Презентація Sony Xperia XZ3 Premium, швидше за все, пройде у вересні 2018 року, тому як це мобільний пристрій гарантовано представлять і запустять в продаж тільки після класичних моделей XZ3 і XZ3 Compact, а їх, як було згадано раніше, презентую в рамках IFA 2018 у Берліні .

Раніше вдалося з’ясувати, що компанія Sony відмовилася від оболонки Xperia Home в смартфонах на користь нової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.