Categories: Смартфони

LG випустила смартфон з 8.1 Oreo, великим екраном і стилусом

Share

Стелeси все рідше використовуються для управління мобільними пристроями. Але навіть і зараз ряд користувачів вважають за краще часом застосування цього додаткового аксесуара, який був незамінний для сенсорних пристроїв минулого. Компанією LG випущена чергова новинка, яка, крім сучасної операційної системи Android і дисплея вражаючого розміру, комплектується стилусом.

LG випустила на ринку США новий смартфон. Йдеться про Stylo 4, який базується на чіпсеті Snapdragon 450 з восьмиядерним 1,8-гігагерцевим центральним процесором. Пристрій оснащений 6,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів. Об’єм оперативної пам’яті новинки становить 2 гігабайти, а ємність її вбудованого накопичувача – 32 гігабайти. Більш докладно особливості LG Stylo 4 розглядалися Хіманшу (Himanshu) на сторінках ресурсу gsmarena.com .

На задній панелі смартфона розташовується 13-мегапіксельна основна камера. Передня панель Stylo 4 від компанії LG оснащена 5-мегапіксельною селф-камерою. Телефон комплектується стилусом Stylus Pen. Сканер відбитків пальців – на задній панелі новинки. Встановленою операційною системою мобільного пристрою стала Android 8.1 Oreo. Харчування Stylo 4 забезпечується його акумулятором, ємність якого становить 3300 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є й додаткові програмні функції, такі як Screen off Memo – досить просто почати писати на екрані стилусом, без необхідності його включення і GIF Capture – перетворення обраних фрагментів відео в GIF-зображення. Телефон характеризується також підтримкою NFC і Qlens, аналогом Google Lens від LG.

Stylo 4 пропонується споживачам для придбання в MetroPCS за ціною 179 доларів США. Спочатку вказувалася більш висока ціна – 239 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: LGукр
  • Останні записи

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024

    Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

    Компанія Bose представила Bluetooth-колонку SoundLink Max, виконану у захищеному корпусі. Новинка підтримує керування через мобільний…

    04.05.2024

    Топ-5 прихованих функцій Viber, про які вам треба знати

    Месенджери стали невід'ємною складовою комунікації, вони спрощують спілкування на роботі, під час навчання або якщо ви знаходитесь…

    04.05.2024

    Як правильно очистити кеш у телефоні: прості способи

    Зазвичай вибирають гаджет з постійною пам'яттю від 128 ГБ для зберігання великих обсягів інформації та…

    04.05.2024

    Steam Deck 2: припущення про дату виходу, специфікації, ціна

    Питання в тому, коли ми побачимо Steam Deck 2, а не в тому, чи ми…

    04.05.2024

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024