Categories: Смартфони

Xiaomi розповіла про нові функції Redmi 6 Pro і Mi Pad 4

Share

Офіційна презентація Xiaomi Redmi 6 Pro відбудеться вже через кілька днів, 25 червня. Здавалося б, в мережі є вже вся інформація про новинку. Однак сьогодні компанія опублікувала ще один тизер пристрою, що розкриває нову функцію. Також були анонсовані специфікації і ціна планшета Xiaomi Mi Pad 4, який буде представлений в той же день.

Багатьом користувачам не подобається дизайн екрану з вирізом – або, як його ще називають, «монобровою». Xiaomi врахувала це невдоволення і вирішила допомогти користувачам – в Redmi 6 Pro з’явиться спеціальна функція, що дозволяє приховати даний елемент дисплея, відключивши підсвічування у його країв.

Як уже повідомлялося раніше, Redmi 6 Pro буде доступний в п’яти різних кольорах – золотом і рожево-золотом, червоному, блакитному і чорному. Смартфон отримає 5,84-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19:9, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625 з частотою 2,0 ГГц. Ємність акумулятора складе 4 000 мАг, пристрій буде підтримувати швидку зарядку. Ціна конфігурації з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої сховища складе 155 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також з’явилася інформація про нову функцію що планшета Xiaomi Mi Pad. Модель стане першим пристроєм лінійки, що підтримує функцію розпізнавання обличчя.

Базова модифікація з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ обійдеться покупцям в 230 доларів. Версія з LTE-модемом, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ сховища буде коштувати 308 доларів.

Обидва варіанти планшета отримають 8-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD, процесор Qualcomm Snapdragon 660 і акумулятор ємністю 6 000 мАг. Офіційна презентація новинки відбудеться 25 червня, разом з Xiaomi Redmi 6 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iPad 10 став коштувати ще дешевше після анонсу нових iPad Air та Pro

    У відповідь на анонс нових моделей iPad Air та iPad Pro, що відбувся напередодні у…

    08.05.2024

    OnePlus 12 у крижаному білому кольорі скоро може з’явитися у всьому світі

    В даний час у покупців OnePlus 12 є вибір із двох кольорів: класичний Flowy Emerald…

    08.05.2024

    Як збільшити радіус дії Wi-Fi за допомогою смартфона: інструкція

    Більшість сучасних смартфонів можуть ретранслювати Wi-Fi і розширювати його радіус дії. Якщо такої функції немає,…

    08.05.2024

    Нові iPad 2024 року, як і раніше, працюють від акумулятора тільки 10 годин

    Представлені сьогодні компанією Apple моделі iPad Pro та iPad Air продовжують забезпечувати ті ж 10…

    08.05.2024

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024