Google спростила використання смартфонів на Android за допомогою оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі функції, які Google модернізувала останнім часом, не внесли великого внеску в зміну методів управління обліковим записом. У компанії згодні, що конфіденційність понад усе, тому Google запускає перероблений інтерфейс облікового запису для Android.

Перероблений інтерфейс Google спростить як настройку параметрів, так і перегляд даних. Впроваджена більш чітка організація з більш помітними категоріями (наприклад, способи оплати), а так само більш швидкий доступ до активності користувача налаштувань конфіденційності. Так само Google буде пропонувати користувачеві самостійно поліпшити роботу сервісу, наприклад, видалення облікового запису зі старого телефону.

Тепер не треба витрачати час на пошуки певної установки. З’явилася нова функція пошуку, яка вкаже правильний напрямок. Наприклад, при введенні слова «пароль» можна побачити всі можливі маніпуляції з ним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен користувач Android може перейти на новий інтерфейс Google-аккаунта вже сьогодні. Користувачам Web і iOS, доведеться почекати до кінця року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.