Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав запаморочливу особливість

Share

У світі величезна безліч смартфонів, а за останні кілька тижнів публіці навіть показали вкрай цікаві новинки, якими стали Oppo Find X і Vivo NEX , однак новий флагман південнокорейської корпорації в особі Samsung Galaxy S10 зможе перевершити їх, причому значно. Сьогодні, 21 червня 2018 року, в мережу потрапила інформація про його дивовижну особливість, від якої всі будуть в захваті.

Вже достеменно відомо, що майбутня новинка в особі Samsung Galaxy S10 зможе похвалитися вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, повноцінним сканером особи, а також рядом інших цікавих особливостей, начебто передового на момент свого виходу технічного оснащення. Як вдалося з’ясувати буквально тільки що, однією з головних особливостей телефону стане потрійна основна камера, головним нововведенням якої стане 5-кратний оптичний зум.

Зараз в світі вже є телефон з підтримкою схожої особливості, проте він здатний запропонувати лише гібридний 5-кратний зум, який досягається за рахунок використання відразу оптики і цифрового наближення. Це негативно позначається на якості фотографій, але не дуже сильно. Власникам Samsung Galaxy S10 при використанні п’ятикратного наближення не доведеться випробовувати будь-які незручності, тому як виробник встановить в нього новітню в світі оптику.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок використання новітніх інженерних рішень власники Galaxy S10 зможуть в п’ять разів наближати картинку без втрати в якості. Знімки будуть мати такий же хороший рівень деталізації, як і без використання оптичного зума. За попередніми даними, новинка стане єдиним в світі телефоном з такою особливістю. В майбутньому, звичайно, конкуренти вкрадуть новітню камеру і встановлять її в свої мобільні пристрої з більш низькими цінниками.

Втім, зустріти цю «фішку» гарантовано вдасться у великій моделі S10 +, тоді як її наявність у звичайній мобільному пристрої є під питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024

    Антимонопольна справа Google завершено: пошуковому гіганту загрожують санкції

    Історичний антимонопольний процес у справі Google завершено, і судді Аміт Мехте має вирішити долю домінування…

    04.05.2024