Xiaomi оголосила дату презентації Redmi 6 Pro і Mi Pad 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала офіційні постери, що розкривають дату презентації смартфона Redmi 6 Pro і планшета Mi Pad 4. Уже відомо, що Redmi 6 Pro стане більш продуктивною версією представлених раніше бюджетних моделей Redmi 6 і Redmi 6A. Не залишилися осторонь і інсайдери, які розмістили в мережі «живі» фотографії майбутньої новинки.

Згідно постерам, опублікованими на офіційній сторінці Redmi в китайській соціальній мережі Weibo, презентація смартфона Redmi 6 Pro відбудеться 25 червня, в один день з планшетом Mi Pad 4. Також в мережі були опубліковані інсайдерські фотографії новинки, що підтверджують раніше опубліковану інформаціюз посиланням на агентство TENAA: Redmi 6 Pro отримає 5,84-дюймовий дисплей зі співвідношенням 19:9 і вирізом у верхній частині екрану. За наявною інформацією, «серцем» смартфона стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625 з частотою 2,0 ГГц. Залежно від модифікації, користувачам будуть доступні 2/3/4 ГБ оперативної пам’яті і внутрішній накопичувач на 16/32/64 ГБ відповідно. Ємність акумулятора пристрою складе 4 000 мАг. Смартфон буде доступний в різних кольорах корпусу корпусу і буде працювати під управлінням Android 8.1 Oreo.

Інформації про планшет Mi Pad 4 і раніше небагато: імовірно пристрій отримає восьмиядерний процесором Snapdragon 660, 13-мегапіксельну тилову і 5-мегапіксельну фронтальну камери і акумулятор ємністю 6 000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше передбачалося, що презентація Xiaomi Mi Max 3 пройде в один день з Redmi 6 Pro, але офіційного підтвердження цьому компанія поки не давала. Ціна всіх новинок теж залишається невідомою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.