Як iPhone X буде виглядати без «чолочки»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що iPhone X дуже популярний, не всі Android-виробники прагнуть повністю скопіювати його зовнішній вигляд. Компанія Vivo спробувала уявити, як флагман Apple буде виглядати без «чолочки».

Смартфон Vivo NEX володіє не тільки дійсно безрамковимдисплеєм – Super AMOLED-екран займає 91,24% передньої панелі – але і зберіг всі необхідні сучасному телефону функції.

Щоб зберегти площу для екрану, виробнику довелося перенести фронтальну камеру на висувається панель. Зазвичай ті, хто розробляють смартфони, намагаються уникати подібних рішень. Оскільки виступаючі частини легко зламати або пошкодити в процесі експлуатації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone X діставася досить масивний «чубчик» не тільки через об’єктив селф-камери. Більшу частину простору займають інфрачервоні датчики і елементи системи розпізнавання користувача Face ID. Інженери Apple впевнені, що розблокування смартфона по обличчю користувача набагато надійніше, ніж за відбитком пальця.

Однак для розміщення схожою на Face ID системи Vivo довелося б зробити велику виїжджаючу плашку або розподілити датчики між двома більш дрібними елементами. Це могло значно ускладнити конструкцію. Тому, смартфон Vivo NEX не зможе похвалитися безконтактної технологією розблокування. Для розпізнання користувача в ньому використовується сканер відбитків пальців, розташований під екраном , як в іншої моделі Vivo – X21.

Безрамковий смартфон без «чубчика» був представлений в Шанхаї в середині червня 2018 року. Топова комплектація буде коштувати близько 700 доларів. Дата початку масових продажів поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.