Xiaomi Mi 8, «вбивця» Samsung Galaxy S9 і клон iPhone X, надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом китайські компанії радіють все частіше і частіше. Зовсім недавно в продаж був запущений смартфон Huawei P20 Pro, який став першим в світі мобільним пристроєм з потрійною основною камерою. Телефон досі займає лідируюче місце в рейтингу DxOMark, роблячи кращі фотографії серед всіх телефонів на ринку. В самому кінці весни, 31 травня, публіці презентували ще більш цікавий телефон китайського походження – Xiaomi Mi 8. Він набагато перевершив Samsung Galaxy S9, ставши його реальним «вбивцею».

Лічені години тому на території Китаю стартував продаж цього мобільного пристрою, купити який можна в роздрібних торгових точках Mi Store або ж у фірмовому онлайн-магазині виробника. Проте, відразу після початку продажів даний телефон виявився в дефіциті, тому як пропонує він такі можливості, які Samsung Galaxy S9 навіть і не снилися, а доповнює все це корпус в стилі iPhone X. При цьому цінник більш ніж в два рази нижчий, ніж до флагманів від відомих брендів.

Смартфон Xiaomi Mi 8 оснащений повноцінним сканером особи 3D Face, повним аналогом системи Face ID в iPhone X, вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців (у версії Explorer Edition), подвійної основною камерою, яка дозволила телефону увійти до п’ятірки кращих за якістю фото, а також передове технічне оснащення, тому що в основі цього мобільного пристрою лежить 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, доповнений графікою Adreno 630 і модемом X20 LTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, цей «вбивця» Samsung Galaxy S9 і всіх інших телефонів на базі Android може похвалитися 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, великим 6,2-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +) і вирізом у верхній частині, подвійної 12 Мп основною і 16 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.