Стала відома ціна гнучкого телефона Samsung, якій заздрять нинішні флагмани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деталей про внутрішній екран поки немає, але за описом смартфона експерти роблять висновок, що він складатиметься з двох окремих звичайних дисплеїв. Однак таке рішення може використовуватися тимчасово, а в наступному поколінні їх замінять на єдину гнучку панель.

Якщо ви вважаєте, що підвищена виробниками до $1000 вартість флагманських смартфонів є дуже великою, тоді дочекайтеся випуску гнучкого телефона від Samsung. Його мають презентувати на початку 2019 року, і вже з’явилися відомості про його попередню ціну.

За інформацією видання Korean Times, у Samsung планують дійсно «зібрати вершки», запустивши свій гнучкий телефон по $1850. За ці гроші користувач отримає 3 екрани – два з них утворять один дисплей діагоналлю 7,3 дюйма. Інший, який має діагональ у 4,3 дюйма, у складеному стані буде розміщуватися назовні і призначений для роботи однією рукою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деталей про внутрішній екран поки немає, але за описом смартфона експерти роблять висновок, що він складатиметься з двох окремих звичайних дисплеїв. Однак таке рішення може використовуватися тимчасово, а в наступному поколінні їх замінять на єдину гнучку панель. У Samsung є відповідні патенти, в яких розкривається захист екрану під час згинання.

Випуск нового смартфона Samsung призначений на початок 2019 року. Це буде лімітована серія від 500 тисяч до 2 млн гаджетів, яка дозволить корпорації протестувати надійність та стійкість компонентів до зношування.

До речі, у 2016 році на Lenovo Tech World представники компанії продемонструвалигнучкий смартфон-браслет CPlus і планшет Folio, який складається навпіл. Прототип CPlus – це довгий смартфон, який згинається в декількох місцях і перетворюється на широкий браслет. Пристрій Folio згинається навпіл екраном назовні, перетворюючись з планшета на смартфон. Прототипи цілком функціональні: вони справно працюють у будь-якому положенні, і їхні екрани продовжують адекватно реагувати на натискання.

За словами представників китайської компанії, основна проблема обох гаджетів – це недовговічність гнучких дисплеїв. Інженери Lenovo прагнуть довести технологію до рівня, коли пристрої зможуть витримувати 70 тисяч циклів згинання-розгинання. Передбачається, що розробники зможуть добитися цього приблизно до 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.