Apple не вірить в успіх дорогих iPhone в 2018 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple не впевнена в успіху моделей iPhone з OLED-екранами. Замість цього компанія покладає великі надії на смартфон з LCD-дисплеєм. Про це йдеться в новому звіті WSJ.

Раніше передбачалося, що Apple зробить однакову кількість iPhone в 2018 році. Але за даними WSJ, компанія вирішила збільшити виробництво iPhone з LCD-дисплеєм, тому що він буде найпопулярнішим в лінійці 2018 року.

Нова лінійка iPhone, яка вийде цієї осені, включає дві моделі з OLED-дисплеєм і одну з LCD-екраном. Люди, знайомі з планами Apple, розповіли, що спочатку керівництво компанії вирішило випустити однакову кількість смартфонів з різними екранами. Але тепер Apple планує випустити більше смартфонів з LCD-дисплеєм, чекаючи, що споживачі будуть схилятися до більш дешевої моделі.

Очікується, що Apple також може зберегти старі моделі в лінійці. Це означає, що, швидше за все, більшість продажів буде припадати на iPhone з LCD-екранами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WSJ пише, що Apple збереже модель c LCD-дисплеєм в лінійці 2019 року. Однією з причин такого рішення є обмежена доступність потрібних OLED-екранів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.