Флагманський Xiaomi Mi 8 вже доступний для покупки на GearBest

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Xiaomi Mi8 вже можна придбати з безкоштовною доставкою в Україну. Апарат отримав майже безрамковий 6,2-дюймовий AMOLED-дисплей, топовий восьмиядерний процесор Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті, систему сканування осіб і зазначену DxOMark подвійну камеру з функціями штучного інтелекту.

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi8, як і всі флагмани виробника, пропонує все най-най за вельми привабливою ціною. Так, це один з найбільш потужних смартфон на ринку – єдиний, хто набирає в AnTuTu понад 300 000 балів. Сприяють цьому восьмиядерний процесор Snapdragon 845 з графічною підсистемою Adreno 630, 6 ГБ оперативної пам’яті і швидкий накопичувач типу UFS 2.1 від 64 до 256 ГБ. Апарат отримав великий 6,21-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18,7:9, роздільною здатністю 2280х1080 пікселів і колірним охопленням DCI-P3. Це перша модель в лінійці з AMOLED-матрицею, а значить можна очікувати справжній чорний колір і насичену картинку.

На сьогоднішній день Mi8 є найкращим камерофоном компанії за версією фахівців авторитетного видання DxOMark. Основна камера в ньому подвійна з модулями на 12 Мп (IMX363, 1,4 мкм, f / 1,8 і S5K3M3, 1,0 мкм, f / 2,4). Є чотирьох осьова оптична стабілізація зображення і підтримка функцій штучного інтелекту для розпізнавання сцен і автоматичної настройки параметрів зйомки для отримання кращого результату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією особливістю флагмана став надточний двочастотний GPS-модуль. Він дозволяє визначити місце розташування пристрою з точністю до 30 см. Крім того, забезпечується безперебійний зв’язок із супутника, так що пройдений маршрут буде куди точніший, ніж на інших пристроях. На додаток, Mi8 навіть здатний визначити, чи проїжджає людина по мосту чи під ним.

Xiaomi Mi8

Новий Mi8 вже доступний для покупки на GearBest в двох кольорах і з безкоштовною доставкою в Україну. Відправка смартфона почнеться з 19 червня. Кількість пристроїв обмежена.

Дізнатися вартість Xiaomi Mi8 в білому кольорі

Дізнатися вартість Xiaomi Mi8 в чорному кольорі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.