Categories: Смартфони

iPhone X вижив після найбожевільнішого випробування в історії

Share

Компанія Apple наділила смартфон iPhone X захистом від води і пилу за стандартом IP67, який передбачає можливість короткочасного занурення під воду не більше ніж на 30 хвилин і не глибше 1 метра. Такий ступінь захисту захищає флагман «яблучної» корпорації від сильного дощу, падіння в воду і інших життєвих ситуацій. Проте, зовсім недавно сталося те, у що вкрай складно повірити, проте це реальний факт.

Автор каналу Man + River, який заробляє на життя пошуком під водою різних втрачених речей, виявив на дні річки iPhone X, який знаходився на глибині в кілька метрів. Мобільний пристрій був одягнений в звичайний захисний чохол, а на його екрані було наклеєно захисне скло. Зачекавши 3 дні до повного висушування телефону, ентузіаст включив смартфон і з’ясував, що він повноцінно працює. Він розблокував мобільний пристрій, який не був захищений паролем, після чого зв’язався з власником.

Володар телефону повідомив, що два тижні тому плавав з друзями на човні, однак в якийсь момент часу смартфон впав у воду. Виявити пропажу так і не вдалося, тому жінка на ім’я Аліса, якій і належить iPhone X, була змушена розлучитися з ним. Таким чином, флагман «яблучної» корпорації, вижив після найбожевільнішого випадкового випробування в історії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це просто неймовірно, тому як навіть клас захисту IP68 не допускає знаходження під водою на глибині до двох метрів більш ніж дві години. В даному ж випадку iPhone X пролежав на дні річки, де є бруд і різного роду живі істоти, цілих два тижні. Дивно, що з ладу не вийшло взагалі нічого, в тому числі мікрофони. Телефон продовжив працювати також добре, як і до занурення у воду на два тижні. Такий ступінь захисту вражає, а Аліса напевно скаже спасибі Apple за те, що вони врятували її мобільний пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024