Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 8i – новий кращий смартфон компанії для міжнародного ринку

Share

В ході своєї травневої презентації, яка пройшла 31 травня 2018 року, компанія Xiaomi представила публіці безліч нових гаджетів, в тому числі смартфони Mi 8, Mi 8 Explorer Edition і Mi 8 SE. Ці мобільні пристрої доступні для покупки на території Китаю, проте вони абсолютно точно надійдуть на міжнародний ринок. Сьогодні, 11 червня, вдалося з’ясувати, що одна з новинок змінить назву на Xiaomi Mi 8i, як і раніше залишаючись кращим телефоном компанії по співвідношенню ціна/якість.

Дуже багатьом людям сподобався смартфон Mi 8 SE, який за адекватну суму грошей, менше 10 000 гривень в перекладі з юанів, пропонує шикарне технічне оснащення і масу крутих особливостей. Як вдалося з’ясувати сьогодні, на міжнародному ринку цей апарат буде продаватися під назвою Xiaomi Mi 8i. Цей мобільний пристрій надійде на полиці магазинів Індії вже в наступному місяці, повідомляє інсайдер @beebomco. Технічне оснащення змінитися не повинно, а ось цінник – може.

Смартфон Xiaomi Mi 8i, якщо він не буде відрізнятися в технічному плані від моделі Mi 8 SE, виявиться оснащений 5,88-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2244 на 1080 пікселів, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710, 4/6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також підтримкою новітніх модулів зв’язку, в тому числі Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, NFC і A-GPS. Корпус телефону виготовлений зі скла, а на задній кришці знайшлося місце для подвійної основної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Xiaomi Mi 8 SE в Китаї можна за 1799 юанів (8 000 гривень). У таку суму грошей обходиться базова модель з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ, тоді як за конфігурацію з 6/64 ГБ пам’яті просять трохи більше – +1999 юанів (10 000 гривень). Скільки саме буде коштувати модель Xiaomi Mi 8i в Індії – невідомо. Важливо розуміти, що в очах китайської корпорації індійська територія є міжнародним ринком, тому всі телефони, які надходять у продаж там, потім під точно такою назвою виявляються доступними для покупки в Європі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024