Categories: Смартфони

Мільйонні продажі: Nokia 5.1 Plus – новий хітовий смартфон

Share

Не так давно на території Китаю був представлений, а потім і запущений в продаж, недорогий смартфон Nokia X6, який став мобільним пристроєм середнього рівня, але оснащений корпусом флагмана. Як вдалося з’ясувати сьогодні, цей мобільний пристрій на міжнародному ринку може вийти під назвою Nokia 5.1 Plus, але з деякими відмінностями. Про існування цього телефону вдалося дізнатися від відомого інсайдера @OnLeaks, який виклав в мережу фотографії майбутньої новинки.

Як запевняє джерело, смартфон Nokia 5.1 Plus володіє 5,7-дюймовим екраном зі співвідношенням сторін 19:9 і роздільною здатністю екрану Full HD +, роз’ємом USB Type-C, а також корпусом зі скла і сталі, що володіє габаритами 149,5 х 71,9 х 8 мм. На задній частині телефону можна розглянути подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням, прямо під якою знайшлося місце для сканера відбитків пальців круглої форми.На нижньому торці телефону можна розглянути не тільки інтерфейс для підзарядки, але ще і виріз під динамік. Верхня частина мобільного пристрою володіє платковими вставками для модулів антен, а також звичним 3,5 мм роз’ємом для навушників. Поки що немає ніяких інших даних про цей смартфон, проте вже зараз очевидно, що Nokia 5.1 Plus чекають мільйонні продажі і натовпи охочих. Модель Nokia X6 зараз користується неймовірною популярністю в Китаї, а все через її зовнішній вигляд і вирізу в екрані.Оскільки новинка від HMD Global для міжнародного ринку виглядає схожим чином, то її також чекає успіх, особливо з урахуванням ціни. Прямо «з коробки» на нього гарантовано виявиться встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo з підтримкою функції Project Treble. Також є велика частка ймовірність, що телефон увійде в модельний ряд Android One.

Офіційна інформація про Nokia 5.1 Plus повинна з’явитися в мережі до кінця червня, запевняє джерело, яке виклало в мережу зображення майбутньої новинки. Якщо апарат отримає доступний цінник і досить гарне технічне оснащення, то він стане новим хітовим смартфоном в середині 2018 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024

    Новий витік інформації про камери, чіпсет і акумулятор Sony Xperia 1 VI

    Очікується, що компанія Sony представить флагманський смартфон Xperia 1 VI на своєму заході 17 травня.…

    03.05.2024